Binnenhuisarchitect: interieuradvies aan huis

Voelt u zich niet helemaal thuis in uw eigen huis? Wilt u interieuradvies aan huis of een kleuradvies voor uw woonkamer?

 

Als binnenhuisarchitect adviseer ik graag hoe u een huiselijke sfeer creëert die past bij hoe u woont en leeft.

 

Ontwerpen doen we samen

Iedereen is uniek en daarom luister ik naar uw wensen en vraag ik door. Ik probeer erachter te komen wat voor u en eventuele huisgenoten belangrijk is. Welke delen van het huis worden intensief gebruikt en waarom? Hoe is de beleving nu en waar moet dit naartoe? Voelt iemand zich wel fijn in zijn eigen omgeving? Het is opvallend hoe vaak dit niet het geval is en hoe eenvoudig dit meestal voor mij als binnenhuisarchitect op te lossen is.

 

Kleuradvies interieur

Kleuren hebben een belangrijke invloed op iemands gemoedstoestand. Met kleurencombinaties kun je veel bereiken. Je kunt de natuur naar binnen halen, vrolijkheid creëren of rust en harmonie. Net wat voor u en uw gebruik van de ruimte belangrijk is. Want een kleuradvies voor de woonkamer pakt anders uit dan een kleuradvies voor de slaapkamer, keuken of de werkkamer. En zelfs per woonkamer, keuken of werkkamer is het gebruik per persoon anders en daar houd ik als binnenhuisarchitect rekening mee.

 

Duurzaamheid

Wees niet bang dat u een hele nieuwe inrichting moet aanschaffen. Duurzaamheid is voor mij een belangrijk principe, waarbij ik graag uw goede spullen opnieuw gebruik. Bovendien zijn er vaak emoties verbonden aan meubelstukken of ruimten. Mijn streven is om alles met elkaar in samenhang te brengen. Misschien steek ik ze in mijn interieuradvies wel in een nieuw jasje of plaats ze op een verrassende plek. Of ik voeg nieuwe (natuurlijke) materialen en producten toe die tijdloos en recyclebaar zijn.

 

3D presentatie

Mijn interieuradvies bespreek ik aan huis in een presentatie waarbij ik de ruimten onder andere in 3D aan u laat zien. Zo kunt u meteen inschatten hoe het er straks uitziet. Mijn interieuradviezen zijn verrassend, duurzaam en komen tot de kern van wie u bent.

 

Tevreden? Dan krijgt u de 3D presentatie met alle gegevens, bijvoorbeeld de kleurcodes, materiaalkeuzes of winkels waar bepaalde producten te koop zijn. U  kunt er zelf meteen mee aan de slag of ik help bij het vervolgtraject. Dan adviseer ik in een aantal winkels bij de aankoop van bijvoorbeeld gordijnstoffen, meubels of accessoires uit de interieurpresentatie.

 

Vrijblijvende afspraak

Maak meteen via de contactpagina een vrijblijvende afspraak om uw vragen door te spreken. U kunt ook eerst kijken bij projecten die ik als binnenhuisarchitect heb gedaan.