De invloed van onze omgeving

Staat u wel eens stil bij de invloed die onze werkomgeving op ons heeft? Hoe de inrichting van een zorgomgeving het gevoel van patiënten of bewoners kan verbeteren? Wat kleur- en sfeerbeleving met ons doen als mens?

 

Als interieurarchitect ben ik ervan overtuigd dat een weldoordacht ingerichte omgeving een positieve invloed heeft op mensen. Ik kan het verschil maken in zorginstellingen en kantoren, maar ook bij u thuis.

 

Interieurarchitect Kampen / Zwolle voor zorg en kantoor

Gevestigd in Kampen, dichtbij Zwolle, bedien ik als interieurarchitect  geheel Nederland als het om interieurprojecten gaat in de zorg of op kantoor. Healing environment en het nieuwe werken maken onderdeel uit van deze projecten. Op deze manier ondersteunen mijn ontwerpen de gewenste bedrijfscultuur.

 

Bestaat uw kantoor of instelling uit meerdere vestigingen door het land? Graag voorzie ik hen allen van hun eigen identiteit die past/aansluit bij uw bedrijfsimago. Kijk op de pagina de zorg of werken voor meer informatie of bekijk eerdere projecten van mij.

 

Binnenhuisarchitect voor interieuradvies aan huis in Kampen, Zwolle of omgeving

Voelt u zich niet helemaal thuis in uw  eigen huis? Wilt u interieuradvies aan huis in Kampen, Zwolle of omgeving? Of een kleuradvies voor uw woonkamer? Als binnenhuisarchitect gevestigd in Kampen, dichtbij Zwolle adviseer ik graag hoe u een huiselijke sfeer creëert die past bij hoe u woont en leeft. Welbevinden, functionaliteit en ruimtebeleving, spelen net als creativiteit, duurzaamheid, materiaalgebruik en kleurencombinaties een belangrijke rol om tot een passend interieuradvies aan huis te komen. Kijk op de pagina wonen voor meer informatie of bekijk eerdere projecten van mij.